Home

Achtergrond 1 reactie

"Geen kilometerheffing bij nee van ANWB"

De kilometerheffing komt er niet als de ANWB de plannen afwijst.

Minister Camiel Eurlings (Verkeer) zei dit vandaag na afloop van de wekelijkse ministerraad. De ANWB kondigde vorige week een ledenpeiling over de kilometerheffing aan. De Bondsraad van de organisatie komt morgen bijeen.

Eurlings zei dat de steun van de ANWB, die vier miljoen leden telt, voor hem erg belangrijk is. Het draagvlak voor de kilometerheffing is essentieel, benadrukte hij. "Dat is meer dan een meerderderheid in de Tweede Kamer. Als de gemiddelde automobilist er tegen is, komt de heffing er niet.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    mij

    tuurlijk moet dat er niet komen want dan hebben ze ons helemaal in de tang ze beginnen nu met zeg 0.10 cent de kilometr en volgend jaar moet het dan maar 0.20 cent worden jaja tis allemaal ons uitmelken en we moeten nog bezien of dan de wegenbelasting er dan wel afgaat!!! hier op het platteland maak je toch wel veel kilometrs dus het word vast niet goedkoper eerder duurder!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.