Home

Achtergrond

Dirk Scheringa heeft eigen website

Dirk Scheringa heeft zijn geplande comeback in het publieke domein verder vorm gegeven met een eigen website.

Op dirkscheringa.nl, dat dinsdag live ging, is het mogelijk om de voormalige eigenaar van DSB Bank te boeken voor lezingen. Ook kondigt hij zijn nieuwe boek aan: Project Homerus, dat volgens zijn woordvoerder vermoedelijk eind februari zal verschijnen.

Scheringa figureerde vorige week al in een belpanel dat voor een nationale tv-actie geld aannam voor Haïti. Sinds eind december is de West-Friese ondernemer ook actief op Twitter. Daar heeft hij inmiddels zeventien berichtjes achtergelaten.

DSB Bank ging vorig jaar oktober failliet, nadat rekeninghouders massaal hun geld van rekeningen bij de bank hadden gehaald. Scheringa raakte naar eigen zeggen nagenoeg al zijn bezittingen kwijt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.