Home

Achtergrond 5 reacties

De Heus meldt groeiend marktaandeel

Mengvoerfabrikant De Heus meldt op basis van eigen voorlopige cijfers dat het zijn marktaandeel heeft weten te vergroten.

Het bedrijf zou zelfs autonome absolute groei hebben weten te realiseren.

De mengvoerproductie van De Heus steeg met 2,2 procent tot ruim 1,9 miljoen ton. De sterkste groei vond plaats in de leghennensector. Ook in de rundveesector steeg het aantal klanten, aldus De Heus. In de varkenshouderij deed De Heus het vooral vrij goed met biggenvoeders.

In de vleeskuikensector kampte De Heus het eerste halfjaar met stagnatie. In het tweede halfjaar herstelde de afzet daar zich.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  tevreden veehouder

  Geweldig dat een innovatief bedrijf als De Heus Voeders nu ook resultaat ziet van jarenlange inspanningen. Reken er maar niet op dat ze nu achterover gaan leunen.

 • no-profile-image

  sjors

  Zeker weer veel contactvoer bij varkens en kippen bijgekomen. Omzet kopen noem je dat.

 • no-profile-image

  Theo

  @Sjors uit Doorn.
  De varkenshouders van deze tijd hebben toch geen contract nodig?
  De Heus heeft zóveel innovatie en kennis in huis dat varkenshouders de Heus een kans geven om voer op hun bedrijven te leveren. Dus omzetstijging. Waarom vindt jij het nodig om je negatief te uitten over een bedrijf die zich boven het maaiveld durft uit te steken.
  Fijn weekend

 • no-profile-image

  Joost

  idd veel contracten hier in de buurt ook vooral grote vleesvarkensstallen waar de bank het beter vind. Je werkt dan voor de rabobank, de heus en toch thuis. tis maar wat je wilt.

 • no-profile-image

  Kritische mester

  Geen wonder dat vleeskuikenvoer stagneert, want het welzijn van de dieren is in het geding door matige voerkwaliteit.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.