Home

Achtergrond 19 reacties

Cees Veerman op verkiezingslijst CDA Korendijk

Cees Veerman is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart verkiesbaar in de gemeente Korendijk.

De oud-minister van LNV en huidige voorzitter van Natuurmonumenten staat op plaats 8 op de lijst van het plaatselijke CDA.

Opvallend is dat op het verkiezingsprogramma expliciet vermeld staat, dat de partij tegen het omzetten van landbouwgrond naar natuur is. Ook mag de verkregen status voor de Hoeksche Waard als Nationaal Landschap geen belemmering zijn voor de ontwikkeling van het gebied. Het CDA wil dat boeren, ondernemers, bewoners en maatschappelijke organisaties zich kunnen ontwikkelen en vorm en inhoud geven aan de Hoeksche Waard.

Kelly Lubbers

Laatste reacties

 • no-profile-image

  herkauwer

  Burke noem Veerman geen 'beste man'. Want dat is hij niet! Hij heeft ervoor gezorgd dat het eiland Tiengemeten naar Natuurmonumenten is gegaan en straks geheid bedolven ligt onder distels, brandnetels, riet, ruige troep en kuddes buitenlandse koeien en paarden. Als zo iemand zich met de gemeentepolitiek gaat bemoeien dan zou ik niet rustig meer slapen als ik in Goudswaard of omgeving woonde.

 • no-profile-image

  anti

  Ik herhaal: C=corruptie. D=demagogie. A=achterkamertjespolitiek.

 • no-profile-image

  Burke

  Beste Cees,
  Het is te hopen dat je met voorkeur stemmen gekozen wordt in de gemeente Korendijk, dan heb je in ieder geval de mogelijkheid je inkomsten te vergroten.
  Beste man wat ben jij toch ver wegezakt je je morale gedachtengoed

 • no-profile-image

  henk

  Hier kan het CDA weer alle kanten mee op

 • no-profile-image

  gert

  Ook nog even vangen bij de Rabobank en Natuurmonumenten en ook nog advies geven bij de Noord -Zuidlijn,waar in feite al geen keuze meer was

 • no-profile-image

  spotvogel

  Beste Ferenc Smit, het gaat Veerman helemaal niet om de natuur, want daar heeft hij een hartgrondige bloedhekel aan. Het gaat hem en zijn vazal De Graeff alleen maar om macht en geld. En daarom zijn de bijna een miljoen leden van NM nu al haast drie jaar gegijzeld. Want niemand weet wat er zich afspeelt aan de top en waar het hoofdbestuur werkelijk mee bezig is. Blader er Vrij Nederland uit mei 2007 maar eens op na.

 • no-profile-image

  Kritische lezer

  Heeft Veerman daar zelf geen groot akkerbouwbedrijf? Geen wonder dat het dáár dan wel agrarisch moet blijven. Voor die zgn. natuur, lees: vergaren van gronden, moeten anderen hun spul maar inleveren. Hij begint steeds walgelijker te worden!

 • no-profile-image

  anti

  De ene bandiet volgt de andere op. Wie op het CDA stemt stemt voor Corruptie, Demagogie en Achterkamertjes-politiek.

 • no-profile-image

  piet

  Gert je hebt groot gelijk. Veerman weet overal wel weer vette neveninkomsten uit te peuren en is de meest onbetrouwbare teek die er zich ooit in de vacht van de Nederlandse staat genesteld heeft. Maar omdat iedereen die hij aanraakt meteen een acute lymebesmetting krijgt, kan hij ongestoord zijn gang blijven gaan. Want lyme werkt verlammend!

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Dat waren helemaal geen ongedekte creditcards. Gewoon de normale cards van LNV!

 • no-profile-image

  Frits

  Gert ga werk zoeken of de meer dan 1700 natura2000 gebieden van frankrijk onderzoeken. Frankrijk heeft per provincie bijna meer natura2000 gebieden dat wij in geheel nederland. Kakel toch niet koopmans achterna zonder te controleren wat deze man zegt.

 • no-profile-image

  Ferenc Smit

  Ik heb het altijd al een foute zaak gevonden dat dhr Veerman,als boegbeeld van het CDA als natuurbescherming onvriendelijke partij voorzitter van Natuurmonumenten werd.

 • no-profile-image

  wandelaar

  Na al dat gerotzooi met zijn declaraties, dubbele boekhouding, gebruik dienstauto voor privé en zelfverrijking door subsidietoekenning van de vroegere CDA minister Veerman zou ik zo'n onbetrouwbaar sujet nog niet in de cel van mijn politiebureau willen hebben, laat staan in de gemeenteraad op mijn stadhuis!

 • no-profile-image

  ko, oud-CDA stemmer

  Als je het CDA Ontpolderingsbeleid hebt gevolgt, weet je waar deze partij voor staat. Namelijk, het onder water zetten van kostbare landbouwgrond. Zonder ook nog rekening te houden met 75% van de Zeeuwse bevolking. Ook niet met de betrokken boeren zelf. Stemadvies: Stem dus SGP van der Staaij. Deze partij houd tenminste zijn woord.

 • no-profile-image

  hanneke

  Nét als Verburg dus: ongedekt!

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Veerman is het type mens waaraan de wereld ten onder gaat, altijd ikke, ikke ike en de rest moet niet zo zeuren.

 • no-profile-image

  gert

  Veerman kreeg 2 jaar geleden een hoge Franse onderscheiding omdat hij Nederland had opgezadeld met 162 Natura 2000 gebieden,Frankrijk zelf heeft 26 Natura 2000 gebieden,hypocrisie ten top,Nederland weer het braafste jongentje van de klas

 • no-profile-image

  herkauwer

  Gert, die stomme Fransozen deden het weer eens met de Franse slag. Veerman had eigenlijk de Guillotine Nationale op zijn nek zullen krijgen, omdat hij de peage Lille - Bordeaux vice versa al jarenlang met ongedekte creditcards betaald blijkt te hebben! Interpol is al heel lang naar hem op zoek. Daarom hebben ze Balkenende gevraagd om hem landbouwattaché in Parijs te maken. Dan is hij zélfs voor de gendarmerie nationale te pakken!

 • no-profile-image

  geert

  Frits, ik dacht dat Gert werk had? Die is toch Steun-trekker?

Laad alle reacties (15)

Of registreer je om te kunnen reageren.