Home

Achtergrond

Buurt valt politie aan bij brand

Een uitslaande brand in de Rotterdamse wijk Feijenoord heeft gisteravond voor veel rumoer op straat gezorgd, waarbij de politie het moest ontgelden.

De politie moest onder meer agenten te paard inzetten om de gemoederen te bedaren. Toen de politie en brandweer arriveerden, bleken twee mannen, vermoedelijk een bewoner van het pand en zijn buurman, ruzie te hebben voor de deur van het brandende pand. Veel buurtbewoners bemoeiden zich met de zaak en na een tijdje keerden zij zich tegen de politie.

De twee mannen zijn aangehouden. Kort na het uitbreken van de brand liep een vrouw met verwondingen uit het pand naar het ziekenhuis. Zij is opgenomen voor behandeling. De brandweer kon ondanks de onrust ongehinderd de brand blussen.

Midden in de nacht moest de brandweer opnieuw uitrukken voor een brand in hetzelfde pand. Het was een kleine brand. Uit voorzorg zijn uit een naastgelegen pand een aantal katten weggehaald.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.