Home

Achtergrond 4 reacties

Biovak trekt 13.000 bezoekers

De Biovak heeft de afgelopen twee dagen ruim 13.000 bezoekers getrokken.

Dat is ruim twee keer zoveel dan vorig jaar. Dat heeft mede-organisator LTO Nederland bekendgemaakt.

Ook het aantal standhouders op de beurs voor biologische landbouw in de IJsselhallen in Zwolle verdubbelde, naar driehonderd. ‘’De belangstelling voor de biologische land- en tuinbouw zit in de lift en dat was op deze derde Biovak goed te merken”, zegt Martin Wiersema, voorzitter van de vakgroep Biologische landbouw LTO/Biologica.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hans

  Ik denk dat de biologische/organische landbouw/veeteelt de enigste is, die bij het liberaliseren van de wereldhandel, in NL zal overleven. Onze Braziliaanse producten zijn duurzaam, diervriendelijk en goedkoop, maar de biologisch/organische klant zal kiezen voor de biologisch/organische producten die bij hem in de buurt geteeld/geproduceerd worden. De niet biolgisch/organische klant zal reageren met zijn typische hypocriete consumenten gedrag en kiezen voor duurzaam, diervriendelijk en vooral goedkoop en dat kunnen Braziliaanen, vleesproducenten/eters bij uitstek, hartstikke goed, vooral als Appie een handje meehelpt.

 • no-profile-image

  Han

  Na bezoek Biovak kwam ik tot de conclusie dat de Bio boeren doen waar wij weken over discussieeren >Breng boer op het bord van de consument<. Niet alleen via huis verkoop maar ook via een organisatie die lokale producten in het lokale schap brengt.

 • no-profile-image

  energie

  complimenten voor Martin en de vakgroep, de Biovak is mede dankzij hun inzet nu een beurs die er toe doet

 • no-profile-image

  peter jens (biologica)

  volstrekt mee eens, chapeau, Vakgroep! (en Sjoerd!)

Of registreer je om te kunnen reageren.