Home

Achtergrond

Bijzondere theemachine wint Innovation Award

De DaSilva Leaftender, een theemachine voor bladthee, heeft de Horecava Innovation Award 2010 gewonnen.

De prijs voor de beste horeca-innovatie van het afgelopen jaar werd vandaag uitgereikt op de Horecava in de Rai Amsterdam. "De theemachine zet van losse, grove blaadjes thee in twintig seconden tijd een prima kop thee'', stelt de jury. "Dat staat haaks op de huidige automatenthee.'' De juryleden vinden dat de machine iets toevoegt in de Nederlandse cateringwereld.

Het winnende product is samen met de vijftien andere genomineerde apparaten te zien op een speciale expositie op de Horecava. De horecavakbeurs vindt van maandag tot en met donderdag plaats in de Rai Amsterdam.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.