Home

Achtergrond 175 x bekeken 4 reacties

Vier overtredingen bij controle agrarisch transport

Bij controles van agrarische transporten door de Algemene Inspectiedienst (AID) zijn gisteren 34 vrachtwagens 4 overtredingen vastgesteld, allen bij veevervoerders.

In drie gevallen is proces verbaal opgemaakt. Een varkenstransporteur vervoerde meer varkens dan is toegestaan. Een andere chauffeur van een varkenstransport was onnodig lang onderweg. Bij veetransporten moet de reistijd altijd tot een minimum worden beperkt.

De bestuurder van een pluimveetransport kreeg proces verbaan omdat hij broedeieren importeerde zonder geldig gezondheidscertificaat. Een andere pluimveetransporteur kreeg een waarschuwing voor het niet goed reinigen en ontsmetten van de vrachtwagen.
De AID deed de controles in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee langs de A37.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Samsam

  Teveel dieren in een vrachtwagen? Kijk eens in de spits... de treinen en trams puilen uit... mensen kunnen in geval van nood het voertuig niet of anders zeer moeizaam verlaten. Lees of hoor je ooit dat een busbestuurder, treinmachinist en of metrobestuurder beboet is om deze redenen?
  Balk en Hirsch(Verburg telt al niet meer mee) wordt wakker rakkers.

 • no-profile-image

  milieu

  Misschien in de toekomst weer alles op de boerderij slachten, kun je mooi een hoop A.I.D.ers werkeloos laten worden!!! (of je neemt ze dan in dienst als (af)slachter.

 • no-profile-image

  Boerin

  Regering hebben jullie eigenlijk wel door voor hoeveel werkgelegendheid dit handjevol agrarische ondernemingen in Nederland eigenlijk zorgt?

 • no-profile-image

  john

  4 van de 34. Dus bij meer dan 88 procent van de exporten was alles in orde. prachtig toch!! Eindelijk keert een vorm van realisme terug

Of registreer je om te kunnen reageren.