Home

Achtergrond

Uitmuntende leliepresentatie

De regelmatige bezoeker van de keuringszaal heeft al enkele weken kunnen genieten van prachtige lelie inzendingen die toen vooral voor rekening kwamen van Marklily.

Deze week doet World Breeding daar nog een schepje bovenop en showt prachtige lelie cultivars. Met daaronder de schitterende bloem van Lilium 'Koreda', de zachtgele L. 'Advocado' en de rode L. 'Red Empire'.

Marklily was evenwel ook weer van de partij met een fiks sortiment en showt onder andere perfecte kwaliteit van de nieuwe Lilium longiflorum 045110723-001, de lichtrode L. 'Indian Summer', de roze L. 'Namara' en de donkere, purperen L. 'Faith'. De totale lelie-inzending die voor de keuringszaal is opgezet, is een bezoek meer dan waard.

Kwekerij Davelaar tenslotte showt wederom een mooi sortiment Crocosmia in zowel de bloem- als besuitvoering. Van Crocosmia 'Lucifer' worden de fraai groene bessen getoond, evenals de grovere bessen van C. 'Babylon' en de bloemen van onder andere de oranjerode C. 'Mistral', de dieprode C. 'Emberglow' en de gele C. 'John Boots'.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.