Home

Achtergrond

Twee gouden spelden voor CNB vertegenwoordiger

Luc Klinkhamer, vertegenwoordiger in vaste planten bij CNB, heeft twee gouden spelden ontvangen vanwege zijn verdiensten in de vaste plantensector.

Leo van Leeuwen, financieel directeur, reikte hem de gouden CNB-speld uit vanwege zijn 25-jarige jubileum en Aad Vollebregt speldde hem de gouden speld van de Vereniging van Vaste Plantenkwekers op de revers (foto).

De viering van het gouden jubileum was tevens de afscheidsreceptie van Klinkhamer. Hij zal echter nooit echt afscheid van het vak nemen omdat vaste planten zijn grote passie zijn en zij altijd een grote rol in zijn leven zullen blijven spelen.

Tijdens de receptie werd Klinkhamer gekenschetst als een man met een niet aflatende inzet om de vaste plantenwereld op nieuwe ideeën en mogelijkheden te wijzen. Hij is zeer doortastend en reisde de hele wereld af op zoek naar nieuwe vaste planten. Een groot aantal van de door hem aangebrachte nieuwigheden hebben inmiddels een vaste plaats in de markt veroverd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.