Home

Achtergrond 232 x bekeken 5 reacties

Superunie en Cono praten weer

De inkoopcombinatie Superunie en zuivelcoöperatie Cono praten weer.

De twee partijen hebben een telefonische afspraak gemaakt over het conflict dat is ontstaan over de prijsstelling voor de Beemsterkaas. De inkoopcombinatie vindt dat Cono de merkkaas goedkoper van de hand moet doen, maar Cono weigert dat.

Een woordvoerder van de zuivelcoöperatie meldt dat een afspraak is gemaakt, maar zegt niet of er ook inhoudelijk al standpunten zijn gewisseld.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Kaasland

  Vergeet niet dat de Cono een heel erg uniek product in haar handen heeft. Hetwelk niet nagemaakt kan worden door andere fabrikanten. Maar ik vind het een hele goede zet wat Eric Hulst daar gedaan heeft. Sterkte in de strijd en houdt de rug recht Cono!

 • no-profile-image

  Mike

  Top! ik sta 100 % achter de boycot van Super Unie. Ik en iedereen die het wil horen zal proberen over te halen om elders hun boodschappen te doen. De Cono staat achter haar product (net als de boeren). volhouden Cono! Campina zou hier een voorbeeld aan moeten nemen als ze de ballen hebben! (of van de LTO mag).

 • no-profile-image

  melkveehouderij

  Als Cono doet wat ze moet doen, komt er nu een plus op de (oorspronkelijke) prijs. Dan leren die inkooporganisatie's dit soort drukmiddelen in een keer voorgoed af. Iedere cent wat Cono toegeeft aan Superunie zal (door de media) worden uitgelegd als " dat het conflict is in het voordeel van de retail is beslecht". Onder geen enkele voorwaarde doen dus. Succes Cono, hou je eigenwaarde, en wees een voorbeeld voor de hele zuivelindustrie.

 • no-profile-image

  Lizzie

  ja ja , zo doen we dat.

 • no-profile-image

  sinterklaas bestaat niet meer

  Cono is een voorbeeld voor de hele zuivelindustrie. Hier kunnen al die sinterklaas verkopers van Friesland campina en doc een voorbeeld aan nemen!!!!!!!!!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.