Home

Achtergrond 215 x bekeken

Samenwerking Van Rijn-KWS met Duits kweekbedrijf

Pootgoedhandelshuis Van Rijn-KWS gaat samenwerken met de Duitse branchegenoot Saatzucht Fritz Lange.

De samenwerking moet leiden tot een betere marktpositie in Bulgarije, Roemenië en Oekraine.

Het rassenpakket en verkoopnetwerk van Van Rijn-KWS wordt aangevuld met aardappelrassen van Saatzucht Fritz Lange, meldt Van Rijn-KWS op de website. De samenwerking is voor de bedrijven een eerste stap in het veroveren van de Oost-Europese markt.

Saatzucht Fritz Lange heeft kweekbedrijven in drie Duitse deelstaten. Het Duitse kweekbedrijf KWS-Saat en het Nederlandse aardappelveredelingsbedrijf Van Rijn zijn 1 juli vorig jaar een joint venture gestart voor het kweken, produceren en vermarkten van pootgoed.

Of registreer je om te kunnen reageren.