Home

Achtergrond 3 reacties

SP: vragen PVV moeten beantwoord

De SP vindt dat de PVV antwoord moet krijgen van het kabinet op haar vragen over kosten van niet-westerse allochtonen. "Als oppositie heb je recht op informatie'', zei SP-fractieleider Agnes Kant zondag in het tv-programma Buitenhof.

Minister Eberhard van der Laan (Integratie) zei vrijdag dat het kabinet geen boekhouding bijhoud' van de groepen in de samenleving, en niet geïnteresseerd is in wat een individu kost. Het is volgens Kant niet aan het kabinet om te bepalen of Kamervragen moeten worden beantwoord.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Vraag gelijk even wat het natuur- en milieu beleid de belastingbetaler de afgelopen 25 jaar heeft gekost. Misschien goed om juist deze uitgaven ter discussie te stellen i.p.v. te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking.

 • no-profile-image

  Consument

  Ze moeten hier ook inzichten over hebben. Maar de vraag is pijnlijk! Dat je arme mensen moet helpen is een verplicht! Maar er zitten er veel tussen die misbruik maken. Dit is voor diegene die het echt nodig hebben een doorn in het oog. Het is een slechte zaak dat Nederland zo veel immigranten heeft. Er is veel te weinig ruimte en het kost een vracht geld. Is dit nog wel op te brengen en gaat dit ten kosten van de Nederlanders. Als dit niet op te brengen is voor de toekomst, kan dit een ramp worden. Er zijn veel landen met veel ruimte, daar moet men eerst terecht kunnen! Men kan praten dat het milieu verslechterd, maar met zoveel op een hoop is alleen maar negatief. Nederland loopt vol met buitenlanders, de boeren en tuiders wordt de nek om gedraait! Dit zijn gewoon feiten, dit ligt zeer gevoelig. Er wordt niet betaald voor het voedsel wat nodig is. De boer is arm en diegenen die van buitenaf binnen komen krijgen mischien wel meer als diegenen die voor het voedsel moeten zorgen, de boer en tuinder! Daar ligt ook het echte voedsel probleem, de boeren in de arme landen ontvangen ook veel te weinig voor hun producten. Werd dit redelijk betaald, dan kwamen hier veel minder vluchtelingen. Dit over sosiaalgedrag gesproken! Ze moeten de grote graaiers van de grote organisaties en mutinationals hard aanpakken en de dictators in de politiek!

 • no-profile-image

  boerin

  Asiel-zoekers leveren veel werkgelegenheid voor hoog-geschoolden . Veel rechters en advocaten hebben er een boterham aan. Beveiliging, beleidsmedewerkers voor opzetten en ontmantelen van centra of verlengings-procedures. Vele tolken zijn nodig. Extra onderwijzers om de kinderen nederlands te leren. Scholings-programma's om de mensen te laten integreren. Examinatoren om het nederlands-burgergehalte te bepalen.
  Hoezo DUUR ? Je slacht toch niet de kip met gouden eieren ?

Of registreer je om te kunnen reageren.