Home

Achtergrond 289 x bekeken

Potato Europe trekt 11.000 bezoekers

Potato Europe heeft ongeveer 11.000 bezoekers getrokken uit ruim vijftig landen.

Volgens de organisatie kwam een derde van alle bezoekers uit het buitenland. De demonstraties en de vakbeurs kregen van de bezoekers een waardering van gemiddeld acht. De aardappelmanifestatie is woensdag en donderdag in Emmeloord gehouden.

Potato Europe wordt jaarlijks gehouden, afwisselend in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. In 2005 is de aardappelbeurs ook in Nederland gehouden. De beurs was dit jaar 15 procent groter dan toen. Er waren bijna tweehonderd standhouders.

Volgend jaar wordt Potato Europe gehouden in het Duitse Bockerode op 8 en 9 september. In september 2013 is de manifestatie weer in Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.