Home

Achtergrond 159 x bekeken

Politie zet Hyves in voor moordonderzoek

Jongeren uit de omgeving van Vollenhove met een pagina op Hyves krijgen binnenkort bericht van de politie.

Het korps IJsselland is naarstig op zoek naar meer informatie over een echtpaar dat recentelijk met schoten om het leven is gebracht.
De man en vrouw werden vorige week donderdag dood in hun woning in Vollenhove gevonden. Bij de 63-jarige man zijn schotwonden aangetroffen. Op het lichaam van de 60-jarige vrouw zaten schot- en steekwonden. Een buurtonderzoek leverde nauwelijks informatie op omdat de woning enigszins geïsoleerd op een industrieterrein staat.

"We gaan groepen jongeren actief via Hyves benaderen omdat de woning aan een weg ligt waarover twee buslijnen lopen'', aldus een woordvoerder vrijdag. De buslijnen 71 en 171 worden veel gebruikt door scholieren die richting Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Emmeloord reizen.

Afgelopen dinsdag werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht nog aandacht besteed aan de zaak. Dat leverde tientallen tips over.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.