Home

Achtergrond 1 reactie

Oud-minister Veerman blijft betrokken bij NZ-lijn

Oud-minister Cees Veerman blijft betrokken bij de aanleg van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam.

De CDA-er wordt voorzitter van een onafhankelijk commissariaat dat de bouwers van de metrolijn voortaan gevraagd en ongevraagd van advies zal voorzien. Dat maakte de gemeente Amsterdam vandaag bekend.

Eerder was Veerman voorzitter van de commissie die onderzoek deed naar de aanhoudende problemen bij de aanleg van de lijn. In juni kwam de commissie tot de conclusie dat Amsterdam niet met de aanleg zou moeten stoppen. Wel adviseerde Veerman een aantal zaken anders aan te pakken. Zo zou een onafhankelijk commissariaat de voortgang moeten controleren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Komt wel goed uit dat hij ook nog voorzitter is van Natuurmonumenten,zal hij ook wel eisen dat er flink wat natuur bij komt in Amsterdam

Of registreer je om te kunnen reageren.