Home

Achtergrond

Ontvoerster Jaycee mist de kinderen

Nancy Garrido, die samen met haar man Philip achttien jaar lang een meisje gevangen hield in de achtertuin, zegt haar 'kleinkinderen' te missen.

Philip verwekte bij de ontvoerde Jaycee Lee Dugard twee kinderen. De 55-jarige Nancy Garrido is "in de war en bang'', zei haar advocaat Gilbert Maines donderdag tegen nieuwszender CNN. "Ze zei tegen mij dat er een tijd kwam dat ze het gevoel had dat de meisjes familie waren. Ze hield heel veel van de meisjes en ze hield ook veel van Jaycee'', aldus de advocaat. De 15-jarige Starlite en de 11-jarige Angel dachten al die tijd dat ze de zusjes van Jaycee waren.

Garrido ontvoerde Dugard in 1991, toen ze elf jaar oud was. Het echtpaar is onder meer aangeklaagd voor seksuele misdrijven en ontvoering. Beiden zeggen onschuldig te zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.