Home

Achtergrond

Nog volop dahlia's in de keuringszaal

Mede door het fraaie nazomerweer waren er nog volop dahlia's te bewonderen op de wekelijkse keuring.

Fa. H.A. van Eeuwijk en Zn. showde een mooie collectie Dahlia’s waarbij diverse zaailingen waaronder de fel gele Dahlia’s nummer 115-08 en de 128-08. Fors en indrukwekkend is de grootbloemige dieprode dahlia nummer 73-08. Fa. v.d Vlugt-Kops zette een groot aantal variëteiten waterlelieachtige dahlia’s op de keuringstafels.

Dames en Beelen stal de show met een bijzondere collectie Watsonia’s. Mooie verscheidenheid aan kleuren en goede kwaliteit. Marco van Noort zette een prachtige collectie Ecxinacea’s in de keuringszaal. Mooie kleurencombinaties van onder andere de var. 'Irresistable Hot Summer' en 'Summer cocktail'.

Al met al een gevarieerde keuring. Aanstaande week is de derde keuringsdag van de Speciale keuringen van najaarsbloeiende bol-, knol- en wortelstokgewassen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.