Home

Achtergrond 256 x bekeken

Lak: eigen voorzitter PPE geen probleem

Voorzitter Steven Lak van het Productschap Vee en Vlees verwacht geen grote problemen als gevolg van het besluit van het Productschap Pluimvee en Eieren om een eigen voorzitter te kiezen.

Hij zei dat tijdens de bestuursvergadering van het PVV. Vicevoorzitter John Klijn van het PVV en namens de FNV lid van het PVV bestuur sprak zijn teleurstelling uit over het besluit van het PPE. "Wat zijn de gevolgen voor de werkorganisatie voor het PVV", aldus Klijn.

Lak stelde dat hij het voor de duidelijkheid per sector eigenlijk wel beter vindt dat er een aparte voorzitter komt voor het PPE. "Er is helderheid over de aanspreekpunten per sector", aldus Lak. "Voor de samenwerking in de organisatie (back office) zullen goede duidelijke afspraken gemaakt moeten worden", aldus Lak. "Dat geldt trouwens ook als meerdere productschappen gaan samenwonen en hun werkorganisaties geheel of gedeeltelijk gaan samenvoegen", aldus de PVV-voorzitter.

Lees ook Kritiek op toepassing bestuurscode van PVV

Of registreer je om te kunnen reageren.