Home

Achtergrond 190 x bekeken

Ketenpartners Bleiswijk omarmen bloemist

Dinsdag 6 en donderdag 8 oktober is er voor bloemisten weer actie bij marktplaats Bleiswijk.

Van 17.00 uur tot 22.00 uur zijn kwekers, bloemisten en detaillisten welkom bij FloraHolland Bleiswijk voor het tweede interactieve Marktplaats-event ‘Inspirerend ondernemen!’.

Het event wordt gecombineerd met de najaarsshow van groothandelscentrum Terra Bleiswijk, dat zijn vijfjarig jubileum viert. Op beide dagen is er voor vakmensen doorlopend een actief en afwisselend programma, waarin najaars- en kerstproducten centraal staan. Dit Marktplaats-event wordt georganiseerd door VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers), Terra Bleiswijk, Trends & Trade en FloraHolland en is bestemd voor iedereen die inspiratie op wil doen voor het najaar en de kerst.

Het Marktplaats-event is ontstaan vanuit het project 'Omarm de bloemist'. Vanuit de actie 'Omarm de bloemist' krijgen bloemisten in Bleiswijk handvatten en advies aangereikt op het gebied van product, hardware en ondernemerschap. Daarmee krijgt de bloemist de mogelijkheid zijn onderscheidend vermogen te vergroten. De organisaties die het programma op 6 en 8 oktober invullen, gaan er vanuit dat de bloemist zich in de markt in ieder geval óók kan onderscheiden door de consument meer te vertellen over de producten die hij zelf verkoopt. Daarom wordt veel plaats ingeruimd voor productinformatie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.