Home

Achtergrond 523 x bekeken 2 reacties

Kattenbeul teistert Groningse Hoogkerk

Het Groningse Hoogkerk wordt geteisterd door een kattenbeul.

In de afgelopen dagen werden twee katers beschoten en het aantal vermiste poezen steeg naar vijftien. Dat meldde de Dierenbescherming Groningen dinsdag.

Volgens de Dierenbescherming kwamen alleen maandag al zes meldingen binnen van baasjes die hun kat kwijt zijn. De zegsvrouw gaat er dan ook van uit dat een kattenbeul bezig is. De Dierenbescherming Groningen roept omwonenden van de suikerfabriek op hun huisdieren voorlopig binnen te houden.

De Dierenambulance trof vorige week een overleden roodwitte kater aan met de resten van hagel in zijn verbrijzelde poot. Begin deze week kwam Rover, een zwartwitte kater, thuis met een kogeltje in zijn rug en een wond in zijn nek. De zwaar aangeslagen eigenaar heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Waar blijft Marianne?

 • no-profile-image

  Patrick

  @ Gert, om te voorkomen dat je informatie mist, en steeds blijft roepen om actie, omdat weerderom dieren zijn mishandeld, maar er wel degelijk informatie bestaat dat partijen dit oppakken, en/of al hadden opgepakt, zal ik je een paar tips geven van links, waar je eventueel in de toekomst eerst kunt gaan kijken en checken, zodat ook jij volkomen op de hoogte bent van wat er reilt en zijlt, om het vele dierenleed, wat zich niet alleen beperkt door en in de intensieve sector, uit de wereld te helpen.
  Op de volgende weblog van 4 september staat dat er hogere straffen het beleidt wordt, zie link http://www.partijvoordedieren.nl/content/view/126 Dan voor je liefde voor de katten is erg compassievol, maar wordt ook al opgepakt zie volgende link http://www.partijvoordedieren.nl/content/view/100//news/view/2616 Misschien kan je er over nadenken om eerst deze pagina's of de site van de PvdD te bekijken en vervolgens dan als eerste die link op het reactie forum van AGD te plaatsen. Had je de beginsel verklaring van de PvdD al eens gelezen, die staat op http://www.partijvoordedieren.nl/content/view/107 Informatie is altijd goed om te lezen, en kan soms ook een andere, ik zeg niet betere, maar gewoon andere kijk, op zaken geven, en daar kan je weer je voordeel mee doen. Success!

Of registreer je om te kunnen reageren.