Home

Achtergrond 1 reactie

Justitie schrapt boetes geflitste stilstaande bus

Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) heeft alle boetes ingetrokken van een busje dat op één middag ruim veertig keer in Oldeberkoop (Friesland) werd geflitst.

De eigenaar van het busje, houthandelaar Martin Robben, ontving de boetes eerder deze maand.

Hij zei dat zijn wagen niet kon zijn geflitst. "Mijn wagen stond geparkeerd en toch heb ik een gigantische stapel brieven van het CJIB.'' Robben nam een advocaat in de arm om te voorkomen dat hij alle boetes zou moeten betalen. "Die tekende bezwaar aan en nu heeft het incassobureau alle boetes ingetrokken'', aldus de houthandelaar.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Duck

    Ja ja, de blauwen hebben tijd voor flitsen en je hoeft dus niet langs te flitsen om teruggeflitst te worden blijkt maar weer eens. Laat Balk en Hert Ballin eens echt aan het werk gaan. Oplichters, fraudeurs en dieven pakken... Ben al van auto, computers en veel geld bestolen... maar de politie kan, mag en of wil niets doen...
    Het wordt tijd voor een grote schoonmaak...

Of registreer je om te kunnen reageren.