Home

Achtergrond 236 x bekeken 12 reacties

Indiase boeren verkopen vrouw na slechte oogst

Indiase boeren verkopen hun vrouw om tegenvallende oogsten te boven te komen.

Door slechte opbrengsten zitten ze in geldnood. De vrouwen leveren tussen de 100 en 250 euro op. Hoe mooier de vrouw, hoe meer er betaald wordt.

De boer die de zaak aan het licht bracht, zit ondergedoken omdat hij werd lastiggevallen. Ook een vrouwelijke getuige is bedreigd. De vrouwenorganisatie NCW heeft een team naar het land gestuurd om de situatie uit te zoeken en in te grijpen. Duizenden Indiase boeren zouden bij de zaak betrokken zijn. Door flinke regenval in de laatste maanden is een groot deel van de oogst verwoest.

Kelly Lubbers

Laatste reacties

 • no-profile-image

  arie

  volgens mij zijn enkele boerinnen bang voor hun eigen hachje hier op dit forum?al worden we hier niet geholpen met deze prijzen van 100/250 euro

 • no-profile-image

  arie

  haha, er zijn verscheidene boeren hier die wel een "mooie" willen hebben voor 250 euri

 • no-profile-image

  Hobbydierhouder

  Met dit soort grappen en mentaliteit kan ik me goed voorstellen dat boeren hier niet aan de vrouw kunnen komen en dat er 'hulpprogramma's' nodig zijn. gna gna

 • no-profile-image

  Boerin

  Wat een enorm drama! En dan heb ik het niet over de in- en intrieste reacties die meer zeggen over de oppervlakkige mentaliteit van de personen die eerder op dit bericht gereageerd hebben.

 • no-profile-image

  Boer

  HaHa. Sommige van die boeren maken dankbaar gebruik van deze gelegenheid om van hun ouwe tang af te komen, onder het motto van nu of nooit!

 • no-profile-image

  Boer Charel

  Na Boer Zoekt vrouw word het tijd voor Boer verkoopt vrouw .
  Een occasie op tuben zou wel kunnen maast deze van mij . hopelijk heeft ze geen lening bij de RABO bij zich mee

 • no-profile-image

  Jan de Haan

  Jammer dat er bij de rundveehouders zo weinig echt mooie vrouwen zijn..... zou voor menige rundveehouder misschien wel een goede oplosing zijn.
  ;-)

 • no-profile-image

  kip

  Jan, waar jij vandaan komt lopen wel hele mooie vrouwen!! Schoonheid zelve

 • no-profile-image

  boerin

  wat een mannen reacties. staan jullie er wel bij stil dat de boeren in nl hobbyisten zijn en hun vrouwen een behoorlijke baan hebben met inkomsten. wie verkoopt wie??

 • no-profile-image

  Rob van Hoogdalem

  Potverdorie!!! Je zal de pech maar hebben dat je een goede oogst hebt. Kan je mooi niet met een makkelijk excuus van je vrouw afkomen.

 • no-profile-image

  de eewige handelaar

  ha ha het is ook altijd een kwestie van vraag en aanbod

 • no-profile-image

  Onderneem-STER

  Niet echt een slimme zet lijkt me. Dan moeten die kerels zelf het werk doen ipv hun vrouwen.
  Hier in Frankrijk zijn het voornamelijk de vrouwen die melken; dat houdt in dat de man dan zelf moet gaan melken of een medewerker moet aanstellen. Je vrouw is toch echt goedkoper en als manager,kalfjes kok,poets,oppas,taxi-mama en lekker warm naast je in bed! ;o) Toch?

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.