Home

Achtergrond

Drentse Fiets 4Daagse wil groeien

De Drentse Fiets 4Daagse wil binnen een aantal jaren groeien van 12.000 naar 15.000 deelnemers.

Dat liet de organisatie dinsdag weten. Volgend jaar komt Norg erbij als nieuwe startplaats, naast de vaste plaatsen Assen, Diever, Hoogeveen, Emmen en Meppel. De organisatie is nog in gesprek met Drentse gemeentes over andere startlocaties. Waarschijnlijk kunnen de fietsers over een paar jaar ook beginnen in Westerbork.

Volgens Ieke Knoop, coördinator van de Fiets 4Daagse, is de organisatie al tevreden over Norg. "Fietsers kunnen eindelijk door de noordwestelijke hoek van Drenthe fietsen.'' Door ook in Norg te starten wordt een nieuw deelnemersgebied aangeboord. "Mensen uit Groningen die boven in Drenthe op vakantie zijn, spreken we dan ook aan. Door die nieuwe startplaatsen kunnen we groeien'', zegt Knoop.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.