Home

Achtergrond

DSM ziet verbetering marktomstandigheden

Chemieconcern DSM heeft de vraag naar zijn producten in het derde kwartaal zien verbeteren in sommige markten.

Het is echter onduidelijk of de opgaande lijn in de komende kwartalen doorzet. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt in de aanloop naar de jaarlijkse analistenbijeenkomst.

Bestuursvoorzitter Feike Sijbesma is desondanks positief gestemd over de nabije toekomst. ”DSM blijft er goed voor staan dankzij tijdige en voortvarende acties om kosten te verminderen, een strak beheer van het bedrijfskapitaal en een sterke balans.” DSM gaat dan ook onverminderd verder met de uitvoer van het strategische plan ’Vision 2010’. Dat behelst onder meer de verkoop van bedrijfsonderdelen, innovatie en blijvende aandacht voor opkomende economieën.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.