Home

Achtergrond 171 x bekeken 2 reacties

Commissaris van de Koningin Borghouts neemt ontslag

De commissaris van de Koningin in Noord-Holland, Harry Borghouts, neemt per 1 december ontslag. Dat heeft de provincie vandaag laten weten.

"Afgelopen zeven jaar heb ik met veel plezier het ambt van commissaris van de Koningin uitgeoefend. Maar dat is nu verdwenen.'' aldus Borghouts (GroenLinks) in een verklaring. De commissaris ligt onder vuur vanwege een declaratie-affaire. Hij werd in 2002 commissaris in Noord-Holland.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Leen

    Ik mag hopen dat deze nietsnut nergens meer aan de bak komt. Als je alleen de schade aan de samenleving van deze hork optelt kom je al boven de 100 miljoen Euro, nog afgezien van de 'beloning' die hij daarvoor heeft ontvangen.

  • no-profile-image

    gert

    Ik dacht dat declareren leuk was,maar nu is de lol er blijkbaar af

Of registreer je om te kunnen reageren.