Home

Achtergrond 159 x bekeken

Arrestatie wegens moord op studente van Yale

De Amerikaanse politie heeft een man opgepakt in verband met de moord op een studente van de Amerikaanse topuniversiteit Yale.

Dat meldden Amerikaanse media woensdag. Agenten doorzochten het huis van de man op zoek naar bewijsmateriaal. Nadat hij DNA had afgestaan, werd de man op vrije voeten gesteld.

Het lichaam van de 24-jarige vrouw Annie Le werd zondag, op de dag dat ze zou trouwen, gevonden achter de muur van een laboratorium van de universiteit. De politie onderzoekt de rol van de arrestant bij de moord, maar noemt hem officieel nog geen verdachte. De 24-jarige man werkt in het gebouw en had als een van de weinigen toegang tot de ruimte waar het slachtoffer werd gevonden.

Le was vorige week dinsdag voor het laatst gezien. Na dagenlang zoeken werd via beveiligingscamera's ontdekt dat Le het universiteitsgebouw was binnengelopen, maar niet dat ze het complex later had verlaten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.