Home

Achtergrond 175 x bekeken

Arrestatie laboratoriummedewerker in Yale-zaak

De politie in de Amerikaanse stad New Haven (Connecticut) heeft een laboratoriummedewerker gearresteerd in verband met de moord op een studente.

De 24-jarige Raymond Clark werd in handboeien afgevoerd nadat de politie hem had verhoord over de moord op de eveneens 24-jarige Annie Le, die vorige week dood achter een muur van een laboratorium van de topuniversiteit Yale werd gevonden.

Het lichaam van Le werd zondag aangetroffen, op de dag dat ze zou trouwen. Ze was vorige week dinsdag voor het laatst gezien. Na dagenlang zoeken werd via beveiligingscamera's ontdekt dat Le het universiteitsgebouw was binnengelopen, maar niet dat ze het complex had verlaten. Het lichaam van Le vertoonde wurgsporen.

Volgens de politie is Clark de enige verdachte. Hij werkte al enkele jaren op de universiteitscampus in hetzelfde gebouw waar Le onderzoek deed. Of de twee elkaar kenden is nog onduidelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.