Home

Achtergrond 431 x bekeken

Albert Heijn past prijs in zakactie aan

Supermarkt Albert Heijn heeft de prijzen voor de brede groentenactie aangepast.

Voor de webwinkel gaf de folder niet de goede prijzen aan. De prijsaanpassing betreft overigens 1 cent voor prei, broccoli en trostomaten. Voor de consument heeft de aanpassing weinig effect, maar is bedoeld om een fout in de interne prijssystemen recht te zetten.

AH voert deze week nog de actie Hele zak, halve prijs. De keten geeft daarmee 50 procent korting op broccoli, trostomaten, sperziebonen, prei en sinaasappels. Trostomaten kosten daardoor 1 euro per kilo, prei 50 cent.

Voor de actie koopt AH vooral in bij eigen telers. Daarnaast beschikt de keten over een selecte groep telers waar het bijkoopt. AH stelde eerder niet op de vrije markt in te kopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.