Home

Achtergrond 214 x bekeken

Al 450.000 mensen voor werk van Gogh in Basel

De Vincent van Gogh-tentoonstelling 'Tussen aarde en hemel.

De landschappen' in het Kunstmuseum in het Zwitserse Basel heeft tot dusver 450.000 bezoekers getrokken. De expositie is eind april geopend.

Directeur Bernhard Mendes Bürgi van het museum zei dat het doel is in totaal een half miljoen bezoekers te trekken. Hij liet weten dat dit streven zeker wordt gehaald. Het is volgens het museum de eerste keer dat een overzicht van de landschappen van Van Gogh wordt getoond.

Op de expositie zijn circa zeventig werken Van Gogh te zien. Verder toont het Kunstmuseum ongeveer veertig schilderijen van tijdgenoten van Van Gogh. De tentoonstelling is nog tot 27 september in Basel te bezichtigen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.