Home

Achtergrond 224 x bekeken

Airborne wandelaars zoeken mee naar vermiste man

De politie vraagt deelnemers aan de Airborne wandeltocht zaterdag mee te zoeken naar het lichaam van de vermiste Henk Peters uit Doorwerth.

De wandelaars lopen precies door het gebied waar de politie van vermoedt dat amateurfotograaf Peters er begraven ligt. Dat maakte de politie vrijdag bekend.

Peters wordt sinds koninginnenacht vermist. Het Openbaar Ministerie (OM) en de politie gaan ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Eerder deze week werd de eerste pro-formazitting gehouden in de strafzaak tegen de 40-jarige verdachte van de moord op Peters.

Tijdens de wandeltocht door een bosrijk gebied krijgen de deelnemers flyers uitgereikt met informatie over de verdwijning van Peters. De Airborne wandeltocht is een Tweede Wereldoorlog-herdenkingstocht die jaarlijks wordt gehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.