Home

Achtergrond

AH stunt met groente en fruit

Albert Heijn (AH) stunt de komende twee weken met de prijzen van groente en fruit.

Zo wil AH het imago als beste en voordelige versaanbieder onderstrepen. Klanten kunnen bij Albert Heijn vanaf maandag een hele zak met vijf soorten groenten of fruit kopen voor de helft van de prijs. Zo worden drie paprika's aangeboden voor 69 cent en kosten tomaten 58 cent per kilo. Een kilo witlof kost 78 cent, terwijl een bloemkool voor 59 cent wordt aangeboden.

De actie van AH lijkt een reactie op de aankondiging van Jumbo de goedkoopste aanbieder van versproducten te zin.

"Albert Heijn is volgens consumenten de beste versverkoper van Nederland. We hebben bovendien een belofte gedaan ten aanzien van prijs en die komen we ook na in ons versassortiment. Volgende week benadrukken we dat extra", aldus AH-directeur Dick Boer.

Of registreer je om te kunnen reageren.