Home

Achtergrond 222 x bekeken

Weer moord op Duitse camping

Op een camping in de Duitse kustplaats Cuxhaven, ten noorden van Bremen, zijn twee jonge vrouwen vermoord.

Ze werden woensdagochtend dood in een camper gevonden. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. Volgens het boulevardblad Bild had een campinggast in de vroege ochtend een jonge vrouw om hulp horen roepen. Vervolgens zou een mannelijke stem haar hebben gezegd stil te zijn. Toen de gast op onderzoek uitging, vond hij de twee stoffelijke overschotten.

Afgelopen weekend werden een vrouw en haar ouders doodgestoken in een vakantiehuisje op een camping in de plaats Coesfeld, over de grens bij Winterswijk. Een baby van tien maanden was de enige overlevende. In de auto van de ex-man van de vrouw vonden agenten onder meer een samoeraizwaard met bloedsporen. Of er een verband is tussen de beide moorden is niet bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.