Home

Achtergrond

Romeijn en Van der Wekken winnen Zeeuwse ploegwedstrijden

Ronnie Romeijn en Florian van der Wekken wonnen gisteren de Zeeuwse ploegwedstrijden in Wilhelmiadorp. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Romeijn uit Nieuwerkerk werd met een 4-schaar Kverneland wentelploeg winnaar in de categorie 3- en meerscharige wentelploegen. Willem Wisse uit Ritthem werd met een 4-schaar Cappon tweede en Nicole Bil uit Kerkwerve met een 3-schaar Lemken legde beslag op de derde plaats.

In de categorie 2-schaar wentelploeg werd de eerste plaats gewonnen door Florian van der Wekke uit Kerkwerve met een 2-schaar Rumptstad. David van der Velde uit Noordgouwe, ook met een Rumptstad, werd tweede.

De vijf beste ploegers worden volgend jaar naar de Nederlandse Ploegkampioenschappen afgevaardigd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.