Home

Achtergrond 168 x bekeken

Onderzoek op strand vrijdag klaar

De politie rondt vrijdagmiddag het onderzoek op het strand en in de duinen van Hoek van Holland af.

Daar liep zaterdagavond het strandfeest Sunset Grooves uit op gewelddadigheden. De 19-jarige Rotterdammer Robby van der Leeden werd in de chaos dodelijk getroffen door een kogel. De politie heeft het strand en de duinen minutieus afgezocht naar bewijzen, zoals kogels.

Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag zei vrijdag dat het strand en de duinen aan het eind van de middag weer vrij toegankelijk zijn.

De recherche is druk bezig met het verhoren van de vele getuigen. Volgens de OM-woordvoerster moeten er tussen de 150 en 200 mensen worden gehoord, zowel agenten als dj's, personeel van de organisatie en bezoekers. Ook moeten de rechercheurs veel videobeelden bekijken. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht deed de politie dinsdag een oproep aan de bezoekers filmpjes door te sturen die zij ter plekke hebben gemaakt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.