Home

Achtergrond 271 x bekeken 1 reactie

Nieuwe topmodellen Tucano-combines

De Tucano-maaidorserserie wordt naar boven uitgebreid met twee modellen, de 470 en 480.

Tot nog toe was de Tucano 450 met 220 kW vermogen en zes schudders het topmodel binnen de Tucano-serie. Bijzonder van de 470 en 480 is dat ze geen schudders hebben, maar een restkorrelafscheidingsrotor, net als in de luxere Lexions. Het enige verschil tussen de 470 en 480 is de motor. De 470 heeft een Mercedes-motor van 240 kW, de 480 een Caterpillar van 268 kW.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ed Bakker

    Martijn hier wordt de claas vooral verkocht onder de naam challenger CAT met uiteraard een caterpillar motor een goede vriend van mij heeft er een het zijn derde combine 1e een 1440 axial international daarna een 9500 JD en nu de lexion die was speciaal gekocht om er gekleurde bonen mee te dorsen het zou de beste zijn wat beschadiging aan de bonen betreft tussen haakjes die markt is hier grotendeels verdwenen in de mais heeft de lexion met een 8rijer een ongelooflijk grote capaciteit maar b.v. de latten van de invoerladder zijn gewoon te zwak iets wat bij de jd en de inter nooit kapot ging is bij deze gewoon wekelijks werk en de onderdelen zijn hier behoorlijk veel duurder dan een inter of jd ,nh is vaak ook nog al aan de prijs met combine onderdelen
    Martijn als je een echte combine friek bent zoals ikzelf dan is het misschien intresant vraag maar eens aan Robert Bodde naar de fotos die ik hem gestuurd heb van de eerste combines van vroeger

Of registreer je om te kunnen reageren.