Home

Achtergrond 1 reactie

Nederlander beste met slagersmes

Zijn vaardigheden met het uitbeenmes hebben de Nederlander Peter Blom in Duitsland een Europese titel opgeleverd. Hij werd gisteren in Rheda-Wiedenbrück onder luid gejuich van vleesliefhebbers uitgeroepen tot winnaar van het Europees kampioenschap ontleden.

De 35-jarige inwoner van Putten op de Veluwe gaf met het slagersmes 103 deelnemers uit elf landen het nakijken. Volgens de jury waren zijn vaardigheden bij het ontleden van varkens ongeëvenaard. Hij was ,,schoner en sneller'' dan zijn tegenstrevers. De grote vleesfabrikanten die het evenement hadden georganiseerd, beloonden Bloms inspanningen met een luxe motor. Blom is de eerste niet-Duitser die de wedstrijd wint.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gerard

    van harte gefeliciteerd

Of registreer je om te kunnen reageren.