Home

Achtergrond 3 reacties

Mensen gewond door op hol geslagen paard

In het centrum van Dordrecht heeft vanmiddag een op hol geslagen paard enkele mensen verwond.

Hoeveel mensen gewond zijn geraakt, weet een politiewoordvoerster nog niet. Het is haar nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn onderweg naar de slachtoffers.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Saskia

  En hoe is het met het paard? Daar wordt niets over gezegd in het nieuws. Ik vind sowieso dat ritjes met paarden door een drukke stad afgelopen moeten zijn. De dieren zijn vaak zeer gestresst, moeten zware vrachten dragen, het bit doet pijn aan hun mond en ze krijgen te weinig te eten en drinken. Mensen kunnen best te voet of op de fiets een stad verkennen, is nog beter voor je conditie ook.

 • no-profile-image

  dirk

  Hoe kan Saskia zien dat die paarden te weinig voer en water krijgen?

 • no-profile-image

  hendrikus

  saskia hou je kop,je slaat wartaal uit

Of registreer je om te kunnen reageren.