Home

Achtergrond 5 reacties

Melkproductie VS stijgt

De melkproductie in de Verenigde Staten blijft stijgen, ondanks het federale slachtprogramma voor melkkoeien. De zachte zomer maakt het effect van de slacht ongedaan.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  piet sligerland.

  Het zit wel eens mee en het zit wel eens tegen. Als het weer mee zit hebben wij te veel melk ,graan ,groente, fruit en noemt u maar op. Zo gaat dat in de agrarisch sector.Bij gunstige weersomstandigheden zakken de opbrengstprijzen. Andersom sijgen de prijzen meestal. Behalve bij structurele overproductie blijven de prijzen laag! Bij melkproductie is dat nu meer dan ooit wereldwijd ACTUEEL!!!

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Ik denk dat we wel eens langer dan iedereen denkt met een structureel lage melkprijs blijven zitten. Ik hoor van geen land dat de melkproductie structureel daalt.

 • no-profile-image

  jonge

  @liever minder melken.....tja volgensmij verwachten de amerikaanse boeren ook dat wij minder gaan melken....zij melken meer om dat hier weer te kunnen afzetten......dus ik zeg stem op ddb en dan hebben ze in amerika tenminste een fatsoenlijke melkafzet.....tja iemand moet toch leveren.....en geen nederlandse consument die er wat om geeft......oja.. in nieuw zeeland wordt het zo weer lente...dus kunnnen die onze stakingstekorten ook zo weer aanvullen.

 • no-profile-image

  liever minder melken

  Je kunt je neerleggen bij structureel lage prijzen, maar je kunt ook een signaal afgeven door te weigeren voor deze prijs te leveren met zijn allen in Europa. Er moet een krachtdadige EU landbouw minister aan te pas komen.

 • no-profile-image

  melkkoe

  En wij maar quotom kopen voor bijna 20,00.....

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.