Home

Achtergrond

Leuke klusjes

Boerenkind van de maand Pieter Willig is elke dag wel aan het klussen. Hij heeft er zelfs een bedrijfje voor opgericht. Lijkt klussen jou ook leuk? Hier volgen leuke tips en ideeën.

Kan je kamer wel een opknapbeurt gebruiken? Ga dan de muren sjabloneren. Je kunt een kant-en-klaar sjabloon kopen, of je tekent er zelf een, een trekker of een koe bijvoorbeeld. Ook leuk voor de regenachtige dagen: een poppenkast. Super voor buiten is natuurlijk een hut.

Is je kamer helemaal hip en je hut ingericht? Dan kun je karweitjes doen voor anderen. Bij je oma mag je vast wel een keer de ramen zemen of onkruid wieden, je tante vindt het misschien wel goed als je iedere dag haar hond uitlaat en de buurman heeft zelf waarschijnlijk geen tijd om de auto te wassen. Al die klusjes doe je natuurlijk niet voor niets. Vraag er geld voor (niet te veel en niet te weinig), zo kun je snel en simpel sparen voor leuke dingen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.