Home

Achtergrond 2091 x bekeken 5 reacties

'Koeienbiest helpt tegen H1N1'

Koeienbiest is niet alleen goed voor het kalf, het bevat allerlei stoffen en organismen die de mens kunnen helpen tegen H1N1-griep.

Dit beweert althans de Indiase computerexpert Vijay Bhatkar. Hij is ook de oprichter van een instituut voor holistische gezondheidszorg en beweert dat zijn onderzoekers gegronde aanwijzingen hebben gevonden dat biest de afweer tegen H1N1 versterkt.

Wat ook van belang is voor veel Indiërs, is dat de griepwerende remedie gebaseerd is op de Hindoeïstische gezondheidsleer. Je zou kunnen zeggen dat het biestmiddel een Hindoe-variant van tamiflu is. Bhatkar verkoopt het in pilvorm.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Joop Nohlmans

  Biest producten staan overal in de wereld bekend voor hun uitstekende werking tegen virussen en bacterien. Onder andere sterk werkend op immuniteit, maar nog veel meer dan dat. Een fenomenaal voedingssupplement dat ook in Nederland geproduceerd wordt. Ook verkrijgbaar als poeder en in capsules.

  www.vitomega.eu

  Mvg, Joop Nohlmans

 • no-profile-image

  Dolf

  Eline, Das niet best want de temperatuur van een koe ligt al boven de 38 graden..
  Maar je hebt wel gelijk dat er goede (anti)stoffen verloren gaan bij een te hoge temperatuur.

 • no-profile-image

  Joke

  Dat biest gezond is en goed voor de mens geloog ik echt wel.
  14 jaar geleden kreeg een kennis van ons te horen dat ze kanker had, in een ernstige vorm. Ik vertelde dit ter loops aan een andere boer en deze vertelde mij dat er een keer een vader van een kindje bij hem kwam om te vragen ofdat hij biest had voor zijn zoontje, die kanker heeft en er niets in kon houden, op aanraden van de arts uit het ziekenhuis moesten ze maar biest gaan geven want dat zo er wel inblijven en daar zaten en heleboel goede stoffen in. Helaas heeft dit kindje het niet gered.
  Maar wij hebben, onze kennis en nu onze vrienden, de biest aangeboden.
  Maanden heeft zij biest gedronken.
  Nu dus na 14 jaar zegt zij nog steeds dat wij hebben meegewerkt haar zover te krijgen dat ze nu nog steeds leeft en mag genieten van alle mooie dingen die ze tot nu toe heeft mogen mee maken.
  Ik zeg niet dat wij haar hebben gered maar in tijden dat zij niet kon eten heeft de biest haar er wel door heen geholpen.

 • no-profile-image

  zondervan

  Sorry, toen ik zag dat hij het in pilvorm verkocht was mijn eerste en enige gedachte "weer eentje die door publiciteit te zoeken zijn centjes over de rug van schandalig arme mensen gaat verdienen. Een computerexpert die een gat in de markt gevonden heeft...

 • no-profile-image

  Eline

  Als je de biest boven de 37graden verwarmt, dan zijn alle goede stoffen niet meer aanwezig, enkel de vetten.
  Veel zit tussen de oren.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.