Home

Achtergrond 238 x bekeken 4 reacties

Keniaan biedt veertig geiten voor Chelsea Clinton

Veertig geiten en twintig koeien. Dat bood een 39-jarige Keniaan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton voor de hand van haar dochter Chelsea.

Volgens een correspondent van CNN ter plaatse was het geen slecht aanbod gezien de economische crisis, zo berichtte de Amerikaanse nieuwszender zondag. Clinton antwoordde dat Chelsea een onafhankelijke vrouw is, die zelf moet beslissen. "Maar ik zal dit aardige aanbod aan haar overbrengen'', aldus de bewindsvrouw in Kenia.

Godwin Kipkemoi Chepkurgor noemde Chelsea een "mooie, gedisciplineerde en natuurlijk overkomende vrouw''. Hij deed zijn aanbod voor het eerst negen jaar geleden, toen de toenmalige president Bill Clinton samen met Hillary en Chelsea Oost-Afrika bezocht. Hij schreef destijds een brief aan Bill Clinton.

De Keniaan runt een kleine computerwinkel in Nakuru, een grote stad ten noordwesten van Nairobi. Hij verzekerde Clinton dat zijn echtgenote geen problemen had met het aanbod. "Ze luisterde naar de antwoorden van Clinton en klaagde niet'', aldus Chepkurgor. Polygamie is legaal in het Oost-Afrikaanse land.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Vrijgezel

  Nu snap ik waarom de geiten zo makkelijk voor de export vertrokken.......

 • no-profile-image

  freek

  Haar vader heeft ook geen problemen met polygamie!!

 • no-profile-image

  piet

  De Keniaan heeft zeker de onderhoudskosten vergeten die zullen toch minimaal twee koeien en zes geiten per dag bedragen daar heb je in Kenia een nieuwe vrouw per dag voor

 • no-profile-image

  gerard

  yes we can !

Of registreer je om te kunnen reageren.