Home

Achtergrond 222 x bekeken

Hubbard sluit overeenkomst met Zuid-Afrikaans fokbedrijf

Het Zuid-Afrikaanse pluimveefokkerijbedrijf Midway Chix, gevestigd in Bela Bela, en het Franse pluimveefokkerijbedrijf Hubbard hebben een overeenkomst gesloten voor de plaatsing van Hubbard Flex grootouderdieren en de productie van Hubbard Flex ouderdieren in Zuid-Afrika.

Het gaat hier om productie voor de vleeskuikenhouderij. Hubbard leverde al in 2006 grootouderdieren in Zuid-Afrika op basis van een overeenkomst met het fokkerijbedrijf Genetex. Hoewel de reacties uit het veld op dit materiaal positief waren lukte het Hubbard niet om een verdere doorbraak te bereiken in Zuid afrika. Die doorbraak hoopt Hubbard met deze overeenkomst wel te hebben bereikt.

Ook de Zuid-Afrikaanse partner van Hubbard Midway Chix is blij met de overeenkomst en heeft zijn vertrouwen uitgesproken in het Hubbard fokmateriaal.

Of registreer je om te kunnen reageren.