Home

Achtergrond

Hoofdkantoor Beckers naar Breda

Snackfabrikant Beckers voegt de kantoren in Utrecht en Leuven samen tot één hoofdkantoor in Breda.

Moederbedrijf Koninklijke Wessanen heeft dat vandaag bekendgemaakt. Op het nieuwe kantoor in Breda komen ruim honderd mensen te werken.

Beckers wil groeien en kiest daarom voor een hoofdkantoor voor de hele Benelux, legde de directie uit. Het bedrijf meent bovendien op personeelskosten te besparen door dubbele functies te schrappen. Om hoeveel banen het gaat, kon het bedrijf maandag niet zeggen. De verwachting is dat vrijwel iedereen meeverhuist naar het nieuwe kantoor, aldus een woordvoerder. De streefdatum voor de verhuizing is 1 december. Een definitieve locatie moet nog gekozen worden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.