Home

Achtergrond 153 x bekeken

Honderden personen bezoeken grieppoli

Circa vijfhonderd personen hebben tot nu toe de polikliniek voor de Mexicaanse griep in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam bezocht.

De poli ging vorige week woensdag open. Dat liet een woordvoerder donderdag weten. Volgens de zegsman kwamen vorige week donderdag circa tweehonderd personen. Inmiddels zijn dat er twintig tot dertig per dag. Dat heeft er onder meer mee te maken dat de poli inmiddels niet meer open is tijdens de avonduren.

Bezoekers van de grieppoli krijgen binnen een uur te horen of ze griep hebben. Binnen 24 uur weten ze of het de Mexicaanse variant is. Het Slotervaartziekenhuis kwam op het idee voor de polikliniek, nadat het signalen had gekregen dat veel mensen toch graag zeker wilden weten of ze de Mexicaanse griep hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.