Home

Achtergrond

Holland Flowers Festival op z'n Volendams

Het Holland Flowers Festival dat volgend jaar februari wordt gehouden, gaat op de Volendamse toer.

Bolbloemen en befaamde klederdrachten. Een 4500 vierkante meter grote bolbloementuin die wordt ontworpen door Robert Broekema. Het publiek zal dan rondwandelen op de befaamde Volendammer dijken en genieten van prachtige voorbeeldtuinen.

Naast de bloemenpracht zal er ook dit keer weer een grote consumentenbeurs worden gehouden en wordt de Kunstenaarslaan weer opgezet. Daarnaast wordt tevens een (inter)nationaal trefpunt voor het bloembollen- en bolbloemenvak ingericht, met de gelegenheid zich te informeren over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Het Holland Flowers Festival wordt van woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari 2010 gehouden in het Noordhollandse Zwaagdijk-oost.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.