Home

Achtergrond

Hoekse strand nog enige dagen gesloten

Het strand bij Hoek van Holland, waar zaterdag een dancefeest met fatale afloop werd gehouden, blijft nog enige dagen gesloten voor publiek.

De Rijksrecherche is net als voorgaande dagen bezig met sporenonderzoek. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag woensdag gezegd. Onderzoekers zeven de bovenlaag van het strand, op de plek waar het uit de hand gelopen dancefeest werd gehouden. Bij de ongeregeldheden tijdens het gratis feest kwam een bezoeker om het leven en raakten zes anderen gewond.

Volgens het OM wordt een van de gewonden nog in het ziekenhuis behandeld. Hij is er ernstig aan toe, maar buiten levensgevaar. Twee anderen zijn in de loop van dinsdag uit het ziekenhuis ontslagen. Eerder mochten drie lichtgewonde slachtoffers al naar huis.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.