Home

Achtergrond 186 x bekeken

Griepresistente 52-plussers melden zich

Honderden mensen in Noord-Nederland van 52 jaar en ouder hebben zich aangemeld bij BuroDat in Groningen om in bedrijven bij te springen als die worden getroffen door de Mexicaanse griep.

BuroDat, een adviesbureau voor arbeidsmarketing, meldde dit maandag. BuroDat liet begin deze maand weten te zoeken naar werkloze 52-plussers omdat die een grote kans hebben hebben resistent te zijn tegen de Mexicaanse griep. Op het moment dat de griep toeslaat bij bedrijven, kunnen zij worden ingezet om ziek geworden medewerkers te vervangen.

De aanmeldingen lopen uiteen van ouderen die met pensioen zijn gegaan en weer aan het werk willen tot mensen die rentenieren en willen helpen waar het maar kan'', aldus BuroDat-directeur Eric Datema. Het bureau zoekt 52-plussers in Noord-Nederland voor de sectoren zorg, onderwijs, techniek, horeca, bouw en transport.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.