Home

Achtergrond

Boodschappen doen bij Albert Heijn met iPhone

Klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort boodschappen doen met de iPhone.

Albert Heijn wil in het najaar een iPhone-applicatie op de markt brengen die dit mogelijk maakt. Dat zei directeur Dick Boer van het supermarktconcern donderdag in een interview met het ANP. "Klanten kunnen met de applicatie gemakkelijk boodschappenlijstjes en recepten downloaden'', aldus de topman. Daarnaast moet het mogelijk worden om de hoeveelheden in die recepten aan te passen aan het aantal mensen dat mee-eet.

Boer: "We zijn druk bezig met de ontwikkeling.'' Binnenkort wordt de aanvraag voor de applicatie ingediend bij computerfabrikant Apple, de eigenaar van de iPhone. De toepassing wordt gratis aangeboden via de online applicatiewinkel van Apple.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.