Home

Achtergrond

Bloemencorso Rijnsburg in de startblokken

Naar schatting 250.000 mensen zullen komend weekeinde het Bloemencorso Rijnsburg bezoeken.

De praalwagens kunnen vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de hallen van Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg worden bezichtigd of zaterdag langs de route in Rijnsburg (start 13.30 uur), in Katwijk (16.00 uur) of in Noordwijk.

Tot en met zondagavond staan de praalwagens van dit jaarlijkse bloemencorso in Noordwijk vervolgens op de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Het thema van het Rijnsburg’s Bloemencorso is dit jaar Spelen met bloemen. Elf zeer royaal met bloemen versierde praalwagens maken deel uit van het corso, net als een groot aantal luxe wagens die eveneens flink in de bloemen gezet zijn. Voor het gehele corso worden rond een half miljoen snijbloemen gebruikt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.